De Muziek- en Dansschool (Platform C) begint zaterdag 23 november (10.30 uur) weer met de korte cursus Muziek met baby’s en peuters. De lessen worden op twee lesdagen, woensdag en zaterdag, gegeven voor twee verschillende leeftijden: dreumes en peuter. Een gratis proefles is mogelijk op zaterdag 23 of woensdag 27 november door een mail te sturen naar secretariaat@platform-c.nu.

In deze cursus gaan dreumesen en peuters, zingen, bewegen en muziek maken op de schoot van ouders, verzorgers of opa’s en oma’s. “Van dichtbij zie je wat het zingen van liedjes en het spelen op eenvoudige kleine instrumenten met het kind doet”, zegt de muziekschool. “De muziek schept een band en kinderen worden creatief gestimuleerd. Voor beiden gaat er een wereld open.”

Docentes

De cursus kost € 70 voor vijf lessen, die op woensdag (vier lessen) € 56. Inschrijven is mogelijk via www.platform-c.nu of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99. Docent Deborah de Liever is voor de dreumes (kinderen van 1 en 2 jaar) om 10.30 vijf keer aanwezig en voor de peuters (2 en 3 jaar) om 11.15 uur op zaterdagen.
Op woensdagen is Wies Ingwersen de docente. Zij geeft om 9.45 les voor de dreumessen en om 10.30 uur voor de peuters. Alle lessen worden gegeven op Stadsplein 99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.