Samen met producer en zanger Brownie Dutch, rapper Alessandro Diaz en danseres Conchita Boon (een nieuwe ster aan het flamenco firmanent) is flamencogitarist Eric Vaarzon Morel op zaterdag 14 december te zien in Schouwburg Amstelveen.

Ook Vaarzon Morels singer-songwriter dochter Eline Vaarzon Morel is mee op tournee. Verschillende muziekstijlen worden gecombineerd met wervelende flamencodans door danseres Conchita. Het wordt een muzikaal feestje van hedendaagse Pop, Latijns-Amerikaanse Reggaeton, Gospel, Soul, Flamenco en klassieke kerstliedjes. De liedjes worden overgoten met een flamenco / soul sausje onder begeleiding van Eric Vaarzon Morel en producer en zanger Brownie Dutch.

Kerstavond

Het is een Kerstviering, voorafgaand aan Nochebuena, Kerstavond. Bij zo’n Zambomba zijn er geen toeschouwers en doet iedereen gezellig mee. Het publiek moet dus meezingen, klappen en dansen. Kortom: een feest voor de hele familie.  Het kerstprogramma Felíz Navidad is te zien van 11  tot en met 26 december in acht verschillende theaters te zien. Behalve in Amstelveen ook in Haarlem, Enschede, Leeuwarden, Rotterdam, Zaandam, Amsterdam en Austerlitz.

Foto: Rijno Boon

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.