In Ziekenhuis Amstelland wordt donderdag 28 november (19.30 uur) een voorlichtingsbijeenkomst gehouden over de overgang voor vrouwen én mannen. Gynaecoloog Katinka Overmars, cardioloog Su San Liem en uroloog Annelies Vellekoop vertellen hoe men het beste met overgangsklachten kan omgaan en hoe deze zijn te onderscheiden van andere oorzaken.

De overgang wordt vaak verbonden aan allerlei klachten bij de vrouw. Maar ook mannen maken een overgang mee. De overgang kan binnen een relatie voor problemen zorgen. Weten wat bij de ander leeft en er over praten helpt meer begrip voor elkaar te krijgen en er samen uit te komen.

50 jaar

De meeste vrouwen én mannen komen rond hun vijftigste levensjaar in de overgang. Bij de vouw is dat iets duidelijker merkbaar dan bij de man. De periode van ongemak kan jaren duren. Welke symptomen dit met zich meebrengt en in welke mate dit voor klachten zorgt, is voor iedereen anders. De zaal is om 19.00 uur open. Toegang, koffie en thee zijn gratis. Opgeven via www.ziekenhuisamstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.