Ondernemers gaan bijdragen aan de Voedselbank. Dat doen zij via de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) die tijdens haar zogenoemde ‘kerstborrel’ op dinsdag 17 december (vanaf 17.30 uur) geld gaat ophalen daarvoor. “Vanuit de kerstgedachte”,  zegt de organisatie. De receptie wordt gehouden in AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg.

Volgens de OA gaat de Voedselbank  ‘op een leuke manier’ invulling geven aan de inzameling. De organisatie zelf had diverse plannen, maar nog niet besloten welke haalbaar is. Overigens is er wel een pinautomaat aanwezig, zodat de ondernemers geen contant geld mee hoeven te nemen.

Bier

AnnA is behalve ontmoetingsplek ook het adres van de Amstelveense bierbrouwers ‘De Naeckte Brouwers’, genomineerd in de categorie start-ups voor de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Voorafgaan aan de receptie is er een alleen voor leden toegankelijke jaarvergadering. Daar mag de laatste jaren de pers niet meer bij zijn. Op de agenda staan onder meer de concept begroting en het jaarplan voor 2020 en het 30-jarige jubileum. Tijdens de kerstborrel speelt de jazzformatie De Swing Kings.

1 REACTIE

  1. Goed dat de OA ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt, zeg!
    Jammer, dat de pers niet aanwezig kan zijn. Zo loopt zij de kans op wat eventuele gratis reclame mis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.