In wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, wordt elke maandag (15:30 tot 16:30 uur) voor kinderen van kinderen van 8 tot 12 jaar het zogenaamde schrijfatelier ‘Schrijfpuntje’ gegeven. Het duurt tot december en begon al in januari.

De kinderen leren zelf verhalen te maken en ze op te schrijven. Zij maken ook een eigen boek om mee te nemen naar huis. Een boek van henzelf met hun eigen verhalen. Bij het schrijfatelier ligt de focus op het ontwikkelen van fantasie en zelfvertrouwen. Kinderen leren hun inspiratie te verbinden met de discipline van schrijven. \

Dialoog

Na de zomervakantie is weer aan een nieuw seizoen begonnen door Tim, Ahmad, Jimmy, Keerthanan en afgelopen maandag schoven Sophie en Daryna aan. Het schrijven begon op 28 oktober met een dialoog over de zin van het schrijven. De jongens benoemden direct al dat het goed is voor hun denkspieren. De overeenkomsten met voetballen, zoals je richten op het doel, je concentreren werden gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.