Tijdens begin volgend jaar te houden Amstelveens Sportgala worden weer de sportkampioenen van 2019 gehuldigd. Voor het aanmelden van hen is het nu weer tijd. Iedereen uit Amstelveen, die in 2019 kampioen werd in zijn of haar sport, kan zich dus melden. Of zijn / haar vereniging kan dat doen.


Sportkampioenen zijn: Sporters die in Amstelveen wonen er niet woonachtig zijn, maar wel uitkomen voor een Amstelveense vereniging; zij moeten individueel of in teamverband een titel hebben behaald in de hoogste afdeling van hun sport, in de categorieën junior, senior of veteranen.

Met een titel wordt uitsluitend bedoeld: Nederlands Kampioen (in de hoogste divisie van een competitie die het hele land beslaat), Goud, zilver, brons op een EK en / of WK, c.q. de  Olympische spelen. Het moet gaan om sporten die erkend zijn door NOC/NSF.

Aanmelden
Zijn er teams of individuele sporters in 2019 kampioen geworden binnen een vereniging (of kent men zo iemand)? Ook deze kampioenen mogen aangemeld worden voor de huldiging. De volgende gegevens zijn nodig:

  • Voornaam en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer van de kampioen.
  • Een liggende (sport)foto met een hoge resolutie (minimaal 2 MB).
  • De juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap.

Men wordt geacht die voor 22 november te sturen naar Ingrid Wulving van AmstelveenSport, i.wulving@amstelveensport.nl

Wie kampioenstitels haalt in november en december moet die zo snel mogelijk aanmelden, maar uiterlijk op 13 januari.

Wie kampioensfoto’s of video’s heeft en het leuk vindt dat we deze tijdens het gala die in een compilatie worden vertoond, kan die ook sturen naar: i.wulving@amstelveensport.nl. Men kan haar voor vragen ook bellen: 088-8585100

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.