Dinsdag 12 november (13.00 tot 14.00 uur) houden vrijwilligers van het zogenoemde Voorzorgcentrum in Stadsdorp Elsrijk weer Spreekuur. Zoals elke dinsdag. Het spreekuur wordt gehouden in wijkcentrum ‘Het Open Hof’aan de Burgemeester Haspelslaan 129.  Men kan er vragen stellen over hoe zich voor te bereiden. Antwoorden vinden op vragen als: hoe pas ik mijn huis aan, hoe maak ik contact met mijn buurtgenoten en waarmee kan ik terecht bij de wijkverpleegkundige?

Het programma in Elsrijk ziet er verder als volgt uit. Vrijdag 8 en 15 november: Crea-Café / Schilderclub. Elke vrijdag van 10 tot 12 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Het crea-café / schilderclub is bedoeld om een paar uurtjes gezellig door te brengen met mede wijkbewoners. Aanmelden niet nodig. Materiaal en koffie / thee zijn voor eigen rekening.
Dinsdag 12 november: handwerken, van 10:00 tot 12:00 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Aanmelden is niet nodig.

After dinner

Dinsdag 12 november (19.00 uur) After dinner walk. Een trouw groepje Elsrijkers maakt iedere dinsdagavond een wandeling door Amstelveen. Tot ongeveer 19.45 uur wordt er bij droog weer gelopen. Start bij bakkerij Koolhaas, hoek Rembrandtweg / Groen van Prinstererlaan; rondje door de wijk en door de parkjes. Aanmelden is niet nodig.

Woensdag 13 november (18.00 uur): Buurt Bistro Stadsdorp Elsrijk. Elke 2e en 4e woensdag van de maand een twee gangen diner in de Blokhut naast Openluchttheater Elsrijk (De Ruwiellaan 20)
Inloop vanaf 17:45 uur. Kosten: € 7,00 (€ 5,00 met Amstelveense Stadspas), maar men kan niet pinnen.
Het menu staat op de webpagina van de BuurtBistro. Wie mee wil eten dan kan zich opgeven tot en met de dinsdag voor het eten. Er is een beperkt aantal plaatsen. Reserveren kan via het reserveringsformulier op de webpagina.

Repair café

Zaterdag 16 november (10.00 tot 12.00): Repair Café. Elke 3e zaterdag van de maand bij Nieuw Vredeveld (Rembrandtweg 428).

Zondag 17 november (13.00 uur) Bridge inloop Elsrijk. Elke 1e en 3e zondag van de maand. Voor mensen die anderen willen ontmoeten op zondagmiddag en zin hebben om te bridgen. Inschrijving eindigt om 13.20 uur.
Eerste spel begint om 13.30 uur. Afsluiting om 16.30 uur. Locatie: Stadsdorpskamer (Heemraadschapslaan 96c)
Kom alleen of met een bridgepartner. Er is altijd een partner beschikbaar. Koffie/thee zijn voor eigen rekening.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.