In Bovenkerk wordt woensdag 30 oktober (20.00 uur) een bewonersavond gehouden in het Noorddamcentrum. Oop de agenda staat onder meer de verkeersveiligheid op Legmeerdijk en Noorddammerlaan. Verkeersdeskundige Paul Gilissen van de gemeente presenteert de uitkomsten van de verkeersenquête in Bovenkerk en licht toe welke maatregelen het gemeentebestuur naar aanleiding hiervan overweegt.

Ook wordt gesproken over Bovenkerk als ‘Parel aan de Poel’. Voorzitter van het Bewonersplatform Rob van den Helder praat over de jongste ontwikkelingen de aanwezigen bij. Natuurlijk kan ook de herbouw van de Urbanuskerk niet op de agenda ontbreken. Daarover geeft Ad Verkleij, vice-voorzitter van de RK Parochie Amstelland, een toelichting. De plannen om in Bovenkerk een volledige dekking van AED’s met buitenkasten te krijgen zijn vergevorderd.

Verder staat de introductie van de Klankbordgroep Amstelveense Poel op het programma. Frans Tolen maakt duidelijk waarom die er is, wie daaraan deelnemen en wat de belangrijkste ideeën zijn.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.