Voor de Gehoorzame Huishond School in Aalsmeer is de Dierenbescherming op zoek naar hondentrainers.  Op dinsdagavond 29 oktober (19.30 uur) is er een voorlichtingsavond in de school aan de Beethovenlaan 122, waarin verteld wordt over de werkwijze van de Gehoorzame Huishond School.

De functie van hondentrainer is weliswaar op vrijwillige basis (er wordt wel een reiskostenvergoeding betaald) maar er wordt gezorgd voor een trainersopleiding, regelmatige bijscholing op de Dierenbescherming Academy en een uitdagende werkplek. De Dierenbescherming vraagt een beschikbaarheid van 8 uur per week. Daarnaast gaat men als trainer onderdeel uitmaken van een team van twaalf trainers.

Methoden

Wekelijks geeft men trainingen aan jonge en volwassen honden en hun baasjes. Het doel van de trainingen is op een plezierige en diervriendelijke manier de samenwerking tussen hond en baas te verbeteren. Lees hier meer over de trainingsmethoden van de Gehoorzame Huishond School. De voorlichtingsavond is gratis en geheel vrijblijvend. Aanmelden kan via info.regionoordwest@dierenbescherming.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.