Er komt weer een gratis poëziecafé bij boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Op de laatste dag van de maand van de geschiedenis, donderdag 31 oktober van 19:30 tot 21:00 uur, zijn alle poëzieliefhebbers uitgenodigd te komen luisteren naar elkaars werk. Het poëziecafé wordt georganiseerd door de bibliotheek in samenwerking met de boekhandel.


Met het thema Zij / Hij daagt het Poëziecafé iedereen uit om de onderbelichte rol van vrouwen in onze geschiedenis om te zetten in poëzie. Iedereen die wil voordragen uit eigen werk kan zich aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl en iedereen die alleen wil luisteren kan gewoon binnenlopen.

Het Poëziecafé wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel Libris Venstra. Voor meer informatie: www.debibliotheekamstelland.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.