‘Hoop in een cynische tijd’ is het thema van het tweede evenement van AmstelveenSpreekt. Dat wordt gehouden op maandag 28 oktober om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) in boekhandel Venstra aan Stadsplein 102A.


Filosoof Gerko Tempelman  komt er spreken. Afgelopen zomer verschenen er diverse boeken over hoop. De auteurs waren het cynisme zat, constateert AmstelveenSpreekt.  Gerko Tempelman vraagt zich af waar het cynisme toch vandaan komt, of het ergens goed voor is en of men er buiten zou kunnen.

Talkshow

AmstelveenSpreekt is een onderdeel van BV Amstelveen, die ook de maandelijkse talkshows onder die naam houdt. Volgens de organisatie is AmstelveenSpreekt bestemd voor Amstelveners die ‘op zoek zijn naar ontmoeting, zingeving en inspiratie’. Meer informatie en aanmelding in de winkel of www.amstelveenspreekt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.