Op zijn kennismakingstocht met instanties, bedrijven en inwoners van Amstelveen was burgemeester Tjapko Poppens woensdagmorgen bij Voedselbank beland. Hij prees daar de vrijwilligers die het zoveelste goede doel in de stad bemannen (c.q. bevrouwen) en liet zich uitgebreid informeren over de werkwijze van de Voedselbank, die zowel van het depot in Amsterdam als van lokale winkeliers, kerken, burgers en supermarkten goederen eten en drinken ontvangt.

AH

Vrijdag halen medewerkers van de Voedselbank bijvoorbeeld Albert Hein in Bovenkerk leeg, omdat die winkel drastisch wordt verbouwd en binnenkort met een nieuw concept weer open gaat. “Prachtig dat voor mensen die het moeilijk hebben deze service ook in deze stad bestaat”, vond de burgemeester.

1 REACTIE

  1. Helaas is deze “ service” voor de klanten van de voedselbank een pure noodzaak , hr. Poppens!
    Ook in deze tijden wordt de groep die afhankelijk hiervan is, Jammergenoeg ook steeds groter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.