De film Finding your Feet is eenmalig te zien op dinsdag 24 september 15.00 uur, in de Week van de Ontmoeting.

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Sandra zou niet meer kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven.

Ontmoeting
Elkaar ontmoeten is het uitgangspunt van de Week van de Ontmoeting, die deze week start. Participe Amstelland organiseert daarom onder de noemer ‘Week van de Ontmoeting’ in samenwerking met verschillende partners een week vol activiteiten in Amstelveen.

Matinee + menu
Eerst genieten van een film en na de film aanschuiven bij een kleine maaltijd: het matinee-menu. Kaarten zijn nu al te koop. Voor het menu is een apart kaartje nodig. Dit kan t/m donderdag 19 september.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.