AmstelveenSport houdt dinsdag 26 september (08.45 tot 16.00 uur) een Amstelveense Fietsdag. Onder begeleiding van buurtsportcoaches fietst men door de omgeving van Amstelveen. De fietstocht wordt onderbroken door een gezellige en gezonde lunch. Het verzamelpunt is de Goudsmithal, Sportlaan 29, Amstelveen. Kosten: € 30,- per persoon, koffie, thee en lunch inbegrepen.

Fietsen zit ons in het bloed, zegt AmstelveenSport. “Fietsen is dan ook een van de makkelijkste manieren om in beweging te komen. Als je daarbij ook nog samen met anderen kunt gaan fietsen is dat een stuk leuker en gezelliger. Zo maak je ook meteen kennis met andere fietsliefhebbers.”

Fietsersbond

De Amstelveense fietsdag wordt georganiseerd in samenwerking met de Fietsersbond. Voor de fietstocht begint wordt elke fiets op veiligheid gecheckt. Ook is er informatie over E-bikes en kan men desgewenst een fietsparcours afleggen.

Inschrijven

Inschrijven voor de fietsdag op www.amstelveensport.nl/fietsdag of een e-mail sturen naar info@amstelveensport.nl onder vermelding van Fietsdag 2019, voor- en achternaam en telefoonnummer.

1 REACTIE

  1. De Meent heeft bijvoorbeeld al een fietsclub. Dan kan men ook lekker bezig zijn en als je dan onderweg nog gezellig koffie drinkt en luncht ben je heel wat minder kwijt dan €30,—.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.