Donderdag 26 september start om 20.00 uur bij Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 138-140 een vierdelige serie ontmoetingen over leven met verlies. Rouwen is persoonlijk maar zeker niet uniek: ieder jaar hebben 500.000 mensen ermee te maken. En soms laat het rouwproces te wensen over: 40% van de rouwenden gaat te snel weer aan het werk, met soms vervelende gevolgen.

Steun door werkgevers en collega’s blijkt niet altijd wat het zou kunnen zijn. Erover praten kan helpen, maar waar en met wie? De kosteloze themaontmoetingen Leven met verlies duren elk twee uur en zijn in een kleine setting met aandacht en tijd voor elkaar. Ze zijn bedoeld voor wie een dierbare heeft verloren. Voor meer informatie en inschrijven: www.vindhetantwoordinjezelf.nl.

Religieus humanistisch

Vindhetantwoordinjezelf.nl is een initiatief van het Apostolisch Genootschap. Die religieus-humanistische levensbeschouwing  is naar eigen zeggen ‘voor iedereen die bewust met zingeving bezig wil zijn’. Apostolischen geloven dat al het leven voortkomt uit één oorsprong en dat mensen gelijkwaardig zijn. En dat mensen de verantwoordelijkheid hebben zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.