Sportclub GYM3 aan de Zetterij 3 houdt vrijdag 20 en zaterdag 21 september een sportmarathon. De club zet van 20.00 tot 20.00 uur daarvoor de deuren open. Leden en niet-leden hebben op die manier 24 uur de mogelijkheid te sporten.

Heeft GYM3 normaliter acht sporten op het rooster staan, speciaal voor deze sportmarathon biedt de club er twaalf aan. Hierbij valt te denken aan kickboksen, yoga, ironman workout en krav maga. Ook aan kinderen en senioren is gedacht. Met o.a. kids-yoga, ouder / kind training, trampoline fitness, senioren fit, dance fitness en kids zaktraining.

Vergeten Kind

Kinderen hebben gratis entree en volwassenen kunnen een vrijwillige donatie van € 5 doen voor “Het Vergeten Kind’. Aanmelden via de website. Daar kiest men ook voor een tijdslot, waarna men zo lang kunt blijven gewenst. Ieder tijdslot worden dezelfde sporten aangeboden, onder voorbehoud van wijzigingen. Er is volgens de club professionele begeleiding aanwezig en genoeg eten en drinken uit de foodbar van FOOD3.

Website: www.gym3.nl/sportmarathon. Telefoon: 020-822 8220. Email: info@gym3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.