Elke zondagmiddag treedt in ontmoetingscentrum AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22, een singer-songwriter op om 16.00 uur. Achtereenvolgens zijn dat in september:  LAURA (1 seotember), Iris Penning (8), Sylvia Aimee (15), Nanna (22) en Eelke (29).

Verder is de voormalige kerk open op de Open Monumentendagen, 14 en 15 september, van 11.00 uur af. Donderdag 26 september (20.30 uur) is er Fellows Big Band & Annemieke Scheepstra. Een Jazzband opgeluisterd met zangeres Annemieke Scheepstra. Het repertoire bestaat uit jazz en pop en heeft theatrale elementen. Het concert is, net als die van de singer-songwriters gratis.

Piano

Iris Penning bespeelt akoestisch piano, cello of altsaxofoon, maar de nadruk ligt op de tekst. Sylvia Aimee schrijft country / popliedjes, geïnspireerd door artiesten als Ilse DeLange en Taylor Swift. Ze trad onder andere op bij De Wereld Draait Door en 3FM.

Nana is een Rotterdamse singer-songwriter die over liefde en liefdesverdriet zingt en Eelke heeft volgens AnnA ‘een eigen geluid dat zijn sterke en persoonlijke teksten ondersteunt en aanvult’.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.