Circus Etoile, vorig jaar daar voor het eerst te gast, geeft zondagmiddag 8 september (15.00 uur) weer een voorstelling in het Openluchttheater Elsrijk (bij de Kruiskerk). Circus Etoile neemt bezoekers mee terug in de tijd van het echte onvervalste Variété.

Het presenteert onder meer hondennummers, vrouwen die worden doorgezaagd, illusionisten, jongleurs en muzikale clowns zorgen. Directeur en oprichter Ron Ronell zorgt voor de presentatie. Het theater opent de deuren om 14.30 uur en kaarten zijn á € 5 verkrijgbaar aan de zaal. Houders van een Amstelveen / Aalsmeerpas krijgen korting.

Het uitgebreide programma met aanvangstijden en meer nieuws staat op de website www.openluchttheaterelsrijk.nl.

Nederlandse lied

Ditiswatutis speelt aanstaande zondag (1 september) Nederlandse luisterliederen. Een mix van eigen werk en “geleende” nummers nemen. Ook om 15.00 in het Openluchttheater. Ditiswatutis speelt graag de ‘boekenlijst’, een serie nummers geschreven naar aanleiding van bekende boeken. Een goed boek laat altijd iets bij de lezer achter en dat hebben zij op muziek gezet.

Ditiswatutis bezingt de groten van het Nederlandse lied: Ramses, Toon Hermans, BlØf, Boudewijn de Groot en natuurlijk Bram Vermeulen ontbreken niet in de set. Speciale gast: Verhalenverteller Wim van Bokhorst.

Het theater opent de deuren om 14.30 uur.  Kaarten a € 5 aan de zaal. Houders van een Amstelveen/Aalsmeerpas krijgen korting.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.