Op initiatief van P60 en Amstelring Dagbesteding komt er weer een Seniorenprogramma Gold & Old in het popcentrum aan het Stadsplein. Elke eerste dinsdag van de maand is er live muziek in het café. Het begint op dinsdag 10 september  (dus de eerste keer niet op de eerste van de maand), van 14:30 tot 17:00. Toegang gratis. Maar er komt ook een rockkoor voor senioren Rockkoor. De repetities daarvan starten op dinsdag 17 september en worden daarna elke week op dinsdag (behalve de eerste van de maand dus) voor repetities gehouden van 15:30 tot 17:00. De kosten bedragen 8 per keer.

Opgaven voor het koor bij Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl of 06-22064255. De kosten kunnen ter plekke, per keer worden betaald. Voor de gratis maandelijkse live muziek in het café zie he programma er als volgt uit. Lotte Kerkman komt op de startdag (10 september) mooie en lieve liedjes zingen.  Op 1 oktober is er een vrolijke quiz en speelt de one-man-huisband: Lonely Knuckle. 5 november: meerstemmige liedjes door Steelstreet en 3 december een feestje met het duo Colourfull Minds.

Geen geraniums

“Alle ouderen uit Amstelveen, die niet achter de geraniums willen zitten, geen behoefte hebben aan Bingo of bloemschikken, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit unieke project”, zeggen de organisatoren. Het koor wordt geleid door dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Beeldvorming

Zowel bij het koor als bij de culturele middagen kan iedereen zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste. De bij de organisatie betrokken partijen stellen ten doel senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming rondom ouderen positief te beïnvloeden. Niet alle ouderen willen (alleen) handwerken of klaverjassen. Mensen die net iets anders zoeken, zijn op deze middagen helemaal op hun plaats.

Wie ondersteuning heeft bij het vervoer of juist bereid is iemand onderweg op te halen die minder mobiel is, kan ook contact opnemen met Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl of 06-22064255.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.