Op woensdag 4 september is er bij de bibliotheek Westwijk (aan het Westwijkplein) weer van 9:30 uur af het Babycafé met live muziek. Volgens de bieb prikkelt samen met andere baby’s naar mooie muziek luisteren de nieuwsgierigheid en is die goed voor de brede ontwikkeling.

In het Babycafé zijn altijd de nieuwste Boekstart boekjes aanwezig en staat het plezier in samen lezen voorop. Eén keer in de zoveel tijd wordt het Babycafé verrijkt met livemuziek. Kinderen hebben van nature begrip voor muziek en het is ontzettend leuk om te zien hoe ze op de muzikanten reageren, zegt de bibliotheek. Van 9:30 tot 10:00 uur is er muziek voor de allerkleinsten van 0-2 jaar en van 10:00 tot 10:30 uur voor kinderen van 2-4 jaar.

De koekjes en de koffie staan klaar en er is uitgebreid de mogelijkheid om andere ouders te ontmoeten en voorleestips uit te wisselen. Er is ruimte om te voeden en te verschonen. De toegang is helemaal gratis en men kan zich aanmelden voor het juiste tijdvak via www.debibliotheekamstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.