De culturele instantie Platform C aan het Stadsplein houdt zaterdag 31 augustus van 13:00 tot 16:00 uur een Open Dag. Men kan er bijvoorbeeld informatie van de Volksuniversiteit krijgen over een taalcursus, in de muziekschool over het bespelen van een instrument. “Of wil je liever tekenen en schilderen?”vraagt de organisatie.

Tijdens de Open Dag kan men bijvoorbeeld meer te weten komen over de taalcursussen in veertien verschillende talen. Maar ook over de creatieve cursussen, waaronder die in tekenen en schilderen, fotografie, schrijven, koken en modeateliers. De muziek-, dans- en theaterdocenten staan ook klaar om informatie te geven.

En in de tot Platform C behorende Kunstuitleen maakt men kennis met de cadeaushop en krijgt men meer informatie over het lenen van kunstwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.