Wegens aanleg van de rotonde bij Kronenburg en Zonnestein tot en met 22 augustus is de Beneluxbaan in noordelijke richting tijdens drie avonden en nachten (tussen 20.00 en 5.00 uur) afgesloten voor verkeer. Het inhijsen van de liften bij de haltes Onderuit (15-16 augustus), Oranjebaan (21-22 augustus) en Uilenstede (22-23 augustus) gebeurt dan. De omleidingsroutes worden ter plaatse aangegeven.

Ook tot en met 22 augustus is de oversteek Biesbosch afgesloten. Voor fietsers is er een omleiding vanuit het noorden via Uilenstede. Omleiding vanuit het zuiden is via de fietstunnel Onderuit.

Voor voetgangers rijdt er een pendelbus van de westelijke bushalte Biesbosch naar de oostelijke bushalte Biesbosch en vice versa. De reistijd is circa 2 minuten. De pendelbus rijdt van 5.30 tot 1.00 uur en in het weekend ook ‘s nachts. Het advies voor OV-reizigers is, indien mogelijk, zoveel mogelijk gebruik te maken van de bushaltes Uilenstede of Onderuit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.