Er komt weer een wijkfeest in Bankras & Kostverloren. Alle wijkbewoners worden daarvoor uitgenodigd op donderdag 22 augustus, van 16:30 tot 18:30 uur op het grasveld tegenover wijkcentrum Alleman.

Dat veld wordt omgetoverd tot festival terrein met verschillende kraampjes, activiteiten en een (“bring your own”) picknick, zeggen de organisatoren. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Ze kunnen geschminkt worden en ook de Buitenspeelbus komt langs.

Thema van de dag is: “Samen bouwen aan een mooie wijk”. Hetbis de bedoeling dat daarover betrokken bewoners en organisaties met elkaar in gesprek gaan. Het wijkfestijn is gratis en aanmelden is niet nodig.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.