Van dinsdag 30 juli tot en met 13 augustus kan men van 10:00-12:00 uur drie lessen tekenen en schilderen volgen bij welzijnsorganisatie Participe Amstelland voor € 34,50.

‘In deze korte cursus gaan we onderzoeken hoe men een goede compositie maakt, licht en diepte krijgt in een tekening / schilderij en hoe men werkt met kleur en de kleuren mengt’, zegt de organisatie. Voor de eerste les wordt het meenemen van schetsblok, een (zacht) potlood en een gum aanbevolen. ‘We bespreken dan samen het meest geschikte materiaal om mee verder te gaan’, zegt de organisatie. Bij goed weer wordt buiten, bij slecht weer binnen gewerkt met foto’s.  www.participe-amstelland.nu/cursussen

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00-14:00 op 020-5430441 of 442

Vierdaagse

Vanaf dinsdag 16 juli gaat men vier avonden wandelen in Groenelaan. Een groep enthousiaste wandelaars heeft de routes uitgezet. Zij zullen zelf alle avonden meelopen. Start alle avonden om 19.00 uur bij wijkcentrum de Bolder.

Iedereen die drie kwartier á één uur kan lopen, kan meedoen. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Mocht men niet alle avonden kunnen meelopen, dan is men toch welkom om mee te wandelen. Aanbeveling: Neem zelf een flesje water mee. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door Amstelveen Sport, Wijkcentrum de Bolder, Wijkkoepel Groenelaan en Albert Heijn Groenhof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.