Er worden in Aalsmeer creatieve jongeren – 12 tot 18 jaar – gezocht, die op vrijdagavond 7 juni (17.00 uur) in De Oude Veiling, Marktstraat 4, een talentenavond op het gebied van muziek, theater en beeldende kunst willen bijwonen. Diverse professionals uit het creatieve vak geven masterclasses en er is een talentenwedstrijd.

De talentenavond start met de gezamenlijke workshop ‘Hoe presenteer ik mijzelf online en offline’. Daarna krijgen de jongeren de kans zich onder begeleiding van professionals te verdiepen in muziek, produceren, theater en beeldende kunst. De masterclasses worden georganiseerd door New Stream Talents, het talentontwikkelingstraject van de regio Amstelland.
Rapper Snelle
Na de masterclasses volgt de talentenwedstrijd ‘Talent on stage’, een samenwerking tussen DOCK Aalsmeer, De Binding en De Freshcrew. Jongeren krijgen dan de kans hun talent te tonen als bijvoorbeeld DJ, gitarist of zanger(es). De drie beste optredens van de avond mogen op vrijdag 21 juni in het voorprogramma van rapper Snelle staan en krijgen een talentontwikkelingspakket.

Opgeven kan door een mail te sturen naar lgols@cultuureducatie-amstelland.nl of via Instagram (@newstreamtalents). Bij de talentenwedstrijd is er plek voor maximaal 10 deelnemende acts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.