Maandelijks helpt de Bibliotheek mensen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Op donderdag 25 april is er weer een bijeenkomst (10:30 tot 12:30 uur) in de bibliotheek aan het Stadsplein.

Elke keer staat de bijeenkomst in het teken van een ander onderwerp dat mensen helpt bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Inspirerende mensen die op zoek zijn naar een baan ontmoeten elkaar bij deze Walk & Talk meetings. Zij helpen elkaar door ervaringen uit te wisselen.

Tijdens de koffiepauze is er ruim de gelegenheid om met elkaar te netwerken en tips, contacten en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats.Toegang / deelname is gratis. Aanmelden via a.furnee@debibliotheekamstelland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.