Op zaterdag 16 maart (13.30 tot 16.30 uur) kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar tijdens een Origami workshop in de bibliotheek aan het Stadsplein ontdekken hoe zij van vierkante blaadjes papier kleine kunstwerkjes maken.

Onder leiding van de Japan Women’s Club gaan de kinderen aan de slag met Origami. Een Japanse papierkunst waar ze straks op elke knutselmiddag de show mee stelen. De ouders mogen even lekker gaan zitten, met een boekje, in een hoekje, terwijl de kids aan het knutselen gaan.

Het thema van deze Origami workshop is lente. De bieb zegt dat kinderen zich moeten laten verrassen en als het kan hun broertje, vriendje of zusje meenemen. Na het maken van het kunststukje staat er limonade en een leuke Japanse verrassing klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.