Van Concertina’s Accordeonorkesten geeft het recreantenorkest in samenwerking met het Meentkoor een voorjaarsconcert op zondag 17 maart (14.00 uur) in het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1 te Bovenkerk.

Zowel het Meentkoor als het recreantenorkest staat onder leiding van dirigent Elly Meekel. Een zeer gevarieerde muzikale ontmoeting én samenwerking tussen koor en orkest.

De zaal is open vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Toegang kinderen tot 12 jaar is gratis. Kaarten zijn vooraf te reserveren via p.meijerink@concertinas.nl. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij de ingang van de zaal, voorafgaand aan het concert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.