Martijn Fischer , die van 2012 af de rol van volkszanger André Hazes  speelde in de musical ‘Hij Gelooft In Mij’, treedt zaterdag 2 maart (20:00 uur) op in P60. Hij zingt samen met zijn band nummers van Hazes.

Martijn Fischer is als jaren bekend als acteur en was te zien in onder andere ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. Voor zijn rol in de musical, die twee jaar lang was te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater, nam hij in 2013 de Johnny Kraaijkamp Musical Award in ontvangst. In 2015 nam hij nogmaals de rol van Hazes op zich in de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Holland Zingt

Met deze rollen weet hij de legendarische volkszanger en zijn muziek springlevend te houden. Dat dit gewaardeerd wordt bewees hij met meerdere optredens tijdens de uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.

Nu brengt hij zijn vertolking van de volkszanger naar P60 met band. In deze clubtour-show zal Fischer de grootste Hazes hits ten gehore brengen, zoals de klassiekers: ‘De Vlieger’, ‘Zij Gelooft In Mij’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Zeg Maar Niets Meer’ en ‘Kleine Jongen’.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.