De ChristenUnie sluit de campagne voor de verkiezingen van een nieuwe Tweede Kamer af met een gospelconcert op zondagavond 19 november (20.00 uur) in het gebouw aan de Hettenheuvelweg 18, 1101 BN Amsterdam.

Dat concert wordt georganiseerd door de afdelingen Amsterdam, Almere en Amstelveen.

Save Haven

Behalve optreden van ‘The Outcry & Worship Band Safe Haven’’ is er de voordracht van een gedicht door campagneleider voor Amstelveen Samany Bruynder. Tijdens de borrel na afloop van het concert treden Tweede Kamerlid  Don Ceder en MC Goodwin Arhin op als dj. “De drie afdelingen van de ChristenUnie zien uit naar een samenbindend event, waarbij we een periode van campagnevoeren voor de Tweede Kamer-verkiezingen met dit gospelconcert in dankbaarheid kunnen afsluiten”, zegt de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.