Poppodium P60 presenteert weer veelbelovend en lokaal talent. Op vrijdag 15 februari (19.00 uur) wordt de volgende editie van Local The Night gehouden. Deze keer gaat het om een speciale India Rock-editie, met op het podium aLt CENtRaL, OMKAR & Trimatrik.

De vijf van aLt CENtRaL kwamen bij elkaar in de studio’s van P60, met een gedeelde liefde voor rock muziek. De originele, alternatieve rock van het quintet heeft voor ieder wat wils: van oude melodieën tot de nieuwste Bollywood flicks, en van Nirvana tot Oasis en van Satyajit Ray tot Anupam Roy.

Gelijkgestemd

OMKAR is één van de eerste Indian Folk en Rock bands van Nederland. Deze groep gelijkgestemde muziekliefhebbers vond elkaar in 2015 in Amsterdam en laat het publiek sindsdien genieten van een unieke sound. Afgelopen zomer stond de band al eens in P60 met hun Fusion Revive Rock show: Rock & Fusion Recreated.

Trimatik is een rockband uit Nederland, met hun roots in Bangladesh, waar de stijl sterk op is geïnspireerd, met invloeden van onder andere Ayub Bachchu. Eerder deed de band een goed ontvangen Facebook Live show en speelde hij op het Pohela Boishakh Festival.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.