Tijdens het elfde Theaterweekend, van vrijdag  8 tot en met zondag 10 februari, maken jongeren uit verschillende kerken in Amstelveen en omgeving een musical, waarin het verhaal van Daniël verteld wordt. Die wordt zondagmorgen (10 februari dus) om 10.00 uur uitgevoerd in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1. Wie mee wil doen kan zich melden bij nienke@pga-b.nl. Meer informatie op www.pjramstelveen.nl.

Daniël is geboren in Israël, maar werd als kleine jongen door de koning meegenomen naar Babylonië. Toen hij ouder was geworden, werd hij (gedwongen) adviseur in het paleis van de koning. Omdat hij met hulp van God de koning meer kon vertellen dan alle andere adviseurs, werden die laatsten jaloers en zagen zij Daniël graag verdwijnen.

Een deel van de musical wordt alvast voorbereid maar het echte werk gebeurt tijdens het weekend: toneel, dans, muziek, decor, techniek, beeld, grime en kostuums. Van vrijdagmiddag vijf uur tot zondagochtend vijf minuten voor de uitvoering, werken de deelnemers en vrijwilligers hard om ook dit jaar weer een mooie voorstelling neer te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.