Van vrijdag 28 augustus af is de expositie ‘Waar kijk jij naar uit’ te zien in de bibliotheek aan Stadsplein, Museum JAN, Amstelveens Poppentheater en Schouwburg Amstelveen. Inwoners komen er in aan het ‘woord’ met foto’s, tekeningen, schilderijen en gedichten die het thema weergeven.

Tijdens de lockdown van dit voorjaar vroegen de culturele instellingen bezoekers wat zij het meeste misten. Velen stuurden foto’s, gedichten, tekeningen en schilderijen in die invulling gaven aan het thema ‘Waar kijk jij naar uit’.

Kozijntje

De inzendingen gaan over elkaar ontmoeten, aanraken, zingen in een koor of naar het museum gaan. Alle creaties zijn voorzien van een geïllustreerd kozijntje om het ‘ergens naar uitkijken’ te omlijsten.

Tot 30 september kunnen bezoekers in de Bibliotheek Amstelveen, Museum JAN, Amstelveens Poppentheater en de Schouwburg Amstelveen de teksten en beelden van de deelnemers lezen en bekijken. In het Amstelveens Poppentheater hangen de inzendingen van de kinderen. Kijk voor de openingstijden van de deelnemende organisaties op hun website:

www.debibliotheekamstelland.nl

www.museumjan.nl

www.amstelveenspoppentheater.nl

www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.