Op vrijdag 7 februari viert het gemeentelijke bedrijf AmstelveenSport een jubileum. Dan wordt namelijk de 25e editie van het Amstelveen Sportgala gehouden, het feest waarop talloze sportprijzen worden uitgereikt. Deze keer in de Schouwburg Amstelveen.

Op het Amstelveen Sportgala worden alle sporthelden van Amstelveen in de schijnwerpers gezet, zegt de organisatie.

Sporter en talent

Alle kampioenen worden gehuldigd, de Sporter en het Talent van het Jaar gekozen, de Verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs uitgereikt. Of dat nog niet genoeg is, wordt de coach en de vrijwilliger van het jaar gekozen. “Een avond vol herinneringen, trots en prachtige verhalen”, zegt AmstelveenSport, die ook terug wil blikken op 25 jaar sport in Amstelveen en de ontwikkelingen daarin van de sportverenigingen, alsmede de prestaties die in de afgelopen kwart eeuw zijn neergezet. Daarvoor vraagt de organisatie om verhalen van sporters en de verenigingen. Om de zoveelste onderscheiding aan de boom van prijzen toe te voegen, die van ‘Sportvereniging van het Jaar’, waarmee een cheque van € 2.500 is te winnen en een wisselbeker.

Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent of vereniging is te vinden op sportgala.amstelveensport.nl. De deadline voor inzendingen van Talenten en de Verenigingsprijs is vrijdag 15 november 2024. Kampioenen kunnen aangemeld worden tot en met dinsdag 31 december 2024.

Foto: Bernadette Zevenhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.