Tijdens een creatief weekend kan men zaterdag 31 augustus van 13.00 tot 15.30 uur een workshop volgen in ‘experimenteel schilderen’ in het Museum Cobra.

De workshop biedt volgens het museum de kans om te schilderen zoals Cobra-kunstenaars Karel Appel en Corneille. Dus ‘spontaan, onbevangen en zonder beperkingen.’

Creatief

Tijdens het ‘creatieve’ weekend van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september bedragen de kosten van de workshop overigens dertig euro, inclusief de museumentree.

Dynamisch

In de workshop kan men zich volgens het museum laten inspireren door de ‘dynamische en expressieve werken’ in de vaste collectie van Museum Cobra. Men leert de ‘eigen gevoelens’ te verwerken in een persoonlijk kunstwerk dat een verhaal vertelt. Het verhaal van de betreffende schilder (es). Voor meer informatie en aanmelden: afdeling Educatie via activiteiten@cobra-museum.nl of bellen met 020 5475031. Website: museumcobra.nl. Er wordt op zaterdag 31 augustus van 16.00 tot 18.00 uur ook een zogeheten ‘Artist Talk’ gehouden waarin Diana Blok schittert onder het motto ‘I Challenge you to love me’. Wie er bij wil zijn moet vijf euro betalen, inclusief museumentree en een drankje.

Seksuele identiteit

Schrijver en journaliste Tatjana Almuli, bekend van onder meer de online VPRO serie Dikke vette leugens, praat met kunstenaar Diana Blok over belangrijke thema’s in haar werk, zoals seksuele identiteit, vrouwenrechten en genderongelijkheid.  Het hele Cobra Pakt Uit-weekend zijn er instaprondleidingen in Museum Cobra.  Alle rondleidingen zijn om 14.00 uur en om 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.