Volledig zonder de media te informeren, waarin de welzijnsorganisatie Participe Amstelland blijkbaar de gemeente volgt, blijkt vrijdag het dertigjarige bestaan van het wijkcentrum Middenhof aan de Dr. Willem Dreesweg 155 te zijn gevierd. En er komen dit jaar nog meer evenementen.

Vrijdag was er een ‘mooi feest’, zegt Participe in een persbericht achteraf.

Koor

Eerst zong het memorykoor, met begeleiding van Co Dop, en daarna werd een  tuinfeest gehouden met o.a. zangeres Joki Beerendonk. Elly Zaal, die als sociaal beheerder van Middenhof te boek staat, zegt blij te zijn met een plek voor ontmoeting, cursussen en ondersteuning. Mits blijkbaar de media maar geweerd worden. Merkwaardig is in dat verband dat men die media wel blijkbaar nog heeft om te wijzen op activiteiten in het wijkcentrum. Meer info: e.zaal@participe.nu o.v.v. nieuwsbrief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.