Opnieuw komt er een gratis informatiebijeenkomst over cybercrime. Over identiteitsfraude, oplichting, phishing en ransomware, allemaal vormen van cybercriminaliteit die veel schade kunnen veroorzaken. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 16 juli (18.30 tot 22.00 uur) in de schouwburg aan het Stadsplein en is speciaal voor ondernemers. Men kan zich tot en met vrijdag 12 juli aanmelden via Cyber Security Summit – Ondernemersvereniging Amstelveen (oa-amstelveen.nl)

De sessie wordt georganiseerd door de ondernemersverenigingen NOA en OA, PVO Amsterdam-Amstelland en de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer.

Veiligheid

Steeds meer ondernemers, ook on het MKB, krijgen met cybercrime te maken. Vandaar de nieuwe bijeenkomst om hen te informeren op een Cyber Security Summit voor ondernemers uit Amstelveen en Aalsmeer en hoe die zich zo goed mogelijk tegen digitale criminaliteit kunnen beschermen. Tijdens de avond vertellen security professional Erik de Jong en journalist en presentator Thijs Zeeman over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van cybercriminaliteit. Daarnaast delen lokale ondernemers hun verhalen over de strijd tegen cybercriminelen en krijgen ondernemers praktische informatie en tips om hun bedrijf beter te beschermen tegen digitale criminaliteit.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.