Ook weer zonder enig medium er bij te halen, blijken vorige week leerlingen uit de eerste klas van het Keizer Karel College (KKC) hun duurzame onderzoeken aan wethouder Floor Gordon (Duurzaamheid) in het raadhuis te hebben gepresenteerd.

De resultaten van die onderzoeken varieerden van een aanpak voor het verwijderen van plastic bij de Poel tot duurzamer vervoer.

Textiel

Het onderzoek van Evie, Emilie, Lisse en Alex naar betere textielinzameling bij kledingwinkels in het Stadshart om tot meer hergebruik te komen van grondstoffen werd als winnaar uitgeroepen. Overigens is niet bekend hoe het precies werkt, een onduidelijkheid waar de gemeente blijkbaar de voorkeur aan geeft. Ook is niet bekend wie de winnaars koos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.