Brijder preventie verzorgt op donderdagavond 30 mei en 6 juni in Haarlem gratis informatieavonden. De avonden zijn bestemd voor partners/kinderen/familieleden/vrienden van mensen met een verslavings- probleem. De gratis bijeenkomsten vinden plaats op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur bij Brijder op de Schipholpoort 20, 2034 MA in Haarlem.  Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

 Vragen

Tijdens deze avonden komen vragen aan bod als: Welke gevolgen kan het overmatig gebruik van alcohol en / of drugs hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat is het effect van de verschillende drugs? Wat is verslaving? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van verslaafde persoon? Hoe kan men het beste met hem of haar omgaan? Hoe kunt u iemand met een verslavingsprobleem helpen? Welke grenzen kan men stellen? Hoe voorkomt men dat men zelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen? Welke hulpverlening is er voor mensen met verslavingsproblemen en voor de mensen in hun omgeving? Deze twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide avonden in.

Voor verdere informatie en inschrijving bellen met Brijder Haarlem, tel.: 088 – 358 38 00 of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.