Op vrijdagmiddag 24 mei houdt met op het werkplein in het raadhuis (Laan Nieuwer-Amstel 1) van 13.00 tot 15.30 een banenmarkt. Diverse werkgevers uit onder andere de bouw, dienstverlening, horeca, logistiek, schoonmaak en techniek willen met nieuw talent aan de slag.

Zij kijken vooral naar wat iemand wil en in zich heeft en niet alleen naar opleiding en werkervaring.

Buiten

Voor degenen die een nieuwe baan zoeken of meer uren willen werken is een nieuwe baan is dichterbij dan men denkt, zegt de gemeente. De aanbieders van werk komen uit Amstelveen, Aalsmeer en van Schiphol.

Laan Nieuwer-Amstel 1. Bij mooi weer is de banenmarkt buiten, op het plein voor het raadhuis. Bij regen of kans daar op, is de banenmarkt in het raadhuis.

 Werkgevers

De volgende werkgevers zijn in ieder geval aanwezig (deze lijst wordt nog aangevuld): D&B Facilityn, Ampliar, Werkreturn, Dobbe Transport, PDZ Uitzendbureau, Bloemenveiling RFH,  Tempo Team inhouse, Schijfgroep, RMC Taxi, HAGO Zorg en Matchez (Re)-Intergratie bureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.