In het Odensehuis aan de Bourgondischelaan 43 houdt Mantelzorg en Meer een gratis bijeenkomst op woensdag 29 mei voor mantelzorgers van een naaste met beginnende dementie. De bijeenkomst begint om 10.30 en eindigt om 12.00 uur.

Overigens is zo’n bijeenkomst er elke laatste woensdag van de maand.

Luisterend oor

Er is ruimte om verhalen te delen, (h)erkenning te vinden, een luisterend oor te krijgen of te bieden en ervaringen uit te wisselen, zegt de organisatie. Het Odensehuis is een inloophuis en ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie en hun naasten.

De groep wordt begeleid door een medewerker van het Odensehuis en een medewerker van Mantelzorg en Meer, bij wie men ook terecht kan voor informatie en advies. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie: 020-5127250 / info@mantelzorgenmeer.nl. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.