Niets gaat de regionale organisatie ‘Mantelzorg en Meer’ blijkbaar te ver. Wie wil leren schrijven over mantelzorg kan er ook al terecht. Op donderdag 6 juni is er tijdens kantooruren een gratis workshop bij de organisatie aan de Dr. Willem Dreesweg 2. Die is van 10.00 tot 12.00 uur, zodat wie dan moet werken er buiten wordt gehouden.

De workshop ‘Schrijven voor Mantelzorgers’ heeft tot doel de deelnemende mantelzorgers te laten kennismaken met ‘intuïtief schrijven’, zegt de organisatie.

Voorlezen

Volgens haar geeft die ‘manier van schrijven’ deelnemers de gelegenheid even stil te staan bij zichzelf en veilig hun hart te luchten. “Het papier oordeelt niet.”

Of deelnemers aan voorlezen toekomen, bepalen zij zelf. “De schrijfoefening geeft je kracht en het gevoel dat je dat uit jezelf kunt halen”, belooft M&M. Het luisteren naar de teksten van anderen in de groep zou wel een extra steun in de rug geven. “Schrijven lucht op, geeft helderheid en rust.”

Deze workshop is voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel.

Aanmelden kan via mantelzorgenmeer.nl / Schrijven voor Mantelzorgers. Men kan ook een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.