Het zogeheten “bevrijdingsfestival’ begin zondag (5 mei) in Museum Jan aan de Dorpstraat om 14.30 uur. Men kan daar ‘Taarten voor Vrijheid’ aanleveren en een gezinsworkshop volgen om een ‘vrijheidsschort’ te maken. Het festival is een feest in het Oude Dorp.

Om 15.00 uur treden de ‘Zingende Kapsters’ op en is er een demonstatie van  de Salsa Flamengo dansgroep. Het entertainment wordt verder o.m.  verzorgd door de DJ Appelmoes.

Vrijheidsvuur

En om 19.00 uur houdt in Museum Jan Natasha van Weezel een vrijheidslezing. Om 18.30 uur kan men ook meedoen aan een vrijheidswandeling en om 19.30 uur neemt burgemeester Tjapko Poppens het bevrijdingsvuur in ontvangst van de lopers van de atletiekvereniging Startbaan die het traditioneel van Wageningen naar Amstelveen brengen. Verder treedt de band Almost Famous op het Dorpsplein op. Het festival diirt tot 23.00 uur en wordt in het Oude Dorp gehouden. Zie verder: www.amstelveenoranje.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.