De landelijke training voor senioren GoldenSports is donderdag 18 april ook in Amstelveen van start gegaan op het Basketbalveld aan de Den Bloeyenden Wijngaerdt. Daar verzamelden zich zo’n 20 senioren om er aan deel te nemen. De locatie is in het vervolg elke donderdag van 10 tot 11 uur open.

De deelnemers deden een mix van sportieve en sociale activiteiten onder begeleiding van ervaren trainers van AmstelveenSport.

Buiten

Het basketbalveld, waar altijd al de buitengymles plaats vond, is nu omgedoopt tot GoldenSports. Bij een training van die naam gaat het naast om sporten en bewegen en in de buitenlucht elkaar ontmoeten. Het is een laagdrempelig sportprogramma dat speciaal is ontworpen voor senioren van alle fitnessniveaus, met een focus op plezier, gezondheid en sociale verbinding, zegt directeur Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport. Zij benadrukt het belang van de samenwerking tussen AmstelveenSport en de Stichting GoldenSports, die deze week samenging met het Nationaal Ouderenfonds.

AmstelveenSport is nu met GoldenSports op één locatie van start gegaan, vanaf juni wordt een tweede locatie toegevoegd op het terrein van Amstelveen Heemraad. Het doel van AmstelveenSport is om het komend jaar de GoldenSports trainingen op nog meer locaties op te zetten. Meer informatie op https://amstelveensport.nl/goldensports/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.