De smulpartij rond De Poel, ‘Amstelveen Culinair’ genoemd, krijgt op zaterdag 6 juli zijn beslag. Diverse horecazaken werken er aan mee, overigens niet het al aan de Poel gevestigde sterrenrestaurant Aan de Poel. De voor het evenement samenwerkende horecazaken hebben op vrijdag 5 juli een editie voor bedrijven ingelast, de zogeheten  Business Edition.

Tickets ervoor kan men nu al bestellen. De organisatoren rekenen op maximaal 4000 bezoekers.

Relaties

Het evenement biedt, naast gerechten, ook live achtergrond muziek en ander entertainment. Wethouder Adam Elzakalai (Economische Zaken en Stadpromotie) ziet er vooral stadspromotie in waarom de gemeente het evenement ook steunt. “Wij nodigen onze relaties uit op vrijdagavond”, zegt hij. “Ik hoop dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt en kijk uit naar een mooie zomeravond aan de Poel met een hapje en een drankje.”

Volgens organisator Dennis Wiersema worden veel kaarten verkocht. Dat kan via: www.amstelveenculinair.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.