In verschillende wijkcentra zijn op Koningsdag weer allerlei activiteiten te beleven. Behalve live kijken naar de tv-uitzenden treden in sommige centra diverse artiesten op. Dat meldt welzijnsorganisatie Participe Amstelland, die de meeste wijkcentra namens de gemeente beheert.

Het volledige programma in de diverse wijkcentra ziet er als volgt uit.

Dignahof

Dignahof aan de Dignahoeve 174  is geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Men kan er de live uitzending van Koningsdag bekijken en om 13.45 uur is er een live optreden van Paul Walthaus. De entree is gratis, maat men moet de consumpties wel zelf betalen.

Kastanjelaan

In het wijkcentrum aan de Kastanjelaan 21, waarvoor overigens naar een nieuwe naam wordt gezocht, is er om 10.30 uur gratis koffiedrinken. Om 14.00 uur is er een muzikaal optreden van Professor Russolo. Hiervoor betaalt men € 6,50, maar daarvoor krijgt men ook twee drankjes en hapjes. Aanmelden bij Anja Ulkeman, 06-13 47 60 66 of a.ulkeman@participe.nu

De Meent

Ontmoetingscentrum De Meent (Orion 3) is al om acht uur open en het blijft dat tot 14.00 uur. Er is een springkussen en er zullen oudhollandse spellen te spelen zijn, zoals sjoelen en de bekende 4-op-een-rij. Kinderen kunnen Koningsdagcupcakes versieren. Ook is de jeugdbrandweer weer op het pleintje voor de Meent met gratis waterspelletjes. Ook is er de traditionele Meent smulstraat en er zijn snoepzakjes, hotdogs, broodjes kroketten en soep.

MOC

De buurtkamer Keizer Karel Park in het MOC-gebouw aan de Lindenlaan 75 is van 10.00 tot 12.00 uur open voor een gratis op koffie of thee met een Oranje tompouce.

Middenhof

 Het wijkcentrum Middenhof aan de Dr. Willem Dreesweg 155 is open van 09.30 tot 16.00 uur. Burgemeester Tjapko Poppens komt er koffie drinken. Die staat voor iedereen klaar van 09.30 uur af, met een tompouce. Daarna kijken bekijkt men samen naar de tv-uitzending van Koningsdag. Om 14:00 is er een lunch en gelijktijdig begin Dr. Willem Dreesweg 155 Amstelveen het optreden van een optreden van een artiest. Opgeven kan bij Elly Zaal, 020 64 04 801 of e.zaal@participe.nu. Kosten voor het complete programma € 7,50 per persoon.

Pluspunt

Het Pluspunt aan de Smeenklaan 1 is open van 09.00 tot 16.30 uur. Traditiegetrouw worden er weer poffertjes gebakken. Kom ook gezellig poffertjes eten of een kopje koffie / drankje drinken. Live muziek van 14.00 tot 16.00 uur.

Westend

Wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein 3 is geopend van 8:00 tot 14:00 uur. Kinderen kunnen er tussen 10:30 – 12:30 uur gratis geschminkt worden en / of een ballon komen halen. Er worden hotdogs en poffertjes verkocht. De bar is open voor koffie, thee of een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.