Op maandagmiddag 29 april start om 14.30 uur de Meivakantie in het Amstelveens Poppentheater met Charlotte de Lange de voorstelling ‘Knorrie Kabouter’ (foto) voor iedereen die ouder is dan drie jaar. Op vrijdagmiddag 3 mei om 14.30 uur en zaterdagmorgen 4 mei om 10.30 uur brengt Klein Amsterdam Producties de voorstelling Het Kabouterboek voor alle peuters, kleuters en jongste jeugd tot 7 jaar en natuurlijk hun begeleiders die van alles over kabouters willen leren. 

In “Knorrie  Kabouter” wil Boekie Big met Mol picknicken in het bos. Boekie vindt het wel lastig om al het eten mee te nemen.

Kabouterboek

En dan is er ook nog een Knorrie kabouter in de buurt met een knorrende maag. Een grappig verhaal, met een toegift van twee zingende kabouters. De voorstelling wordt gespeeld met grote grappige vilten poppen. Het publiek komt er volgens het theater bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen en kinderen leren wat een plattespullenklem is en hoe zij zich het beste kunnen vermommen.

Het Kabouterboek komt men meer te weten over kabouters. Hoe het klinkt het als ze zingen(vals!) bijvoorbeeld en hoe ze ruiken ze. Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar is het wel fantasie?

Toegangsprijs per kaartje: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.