Woensdag 24 april (9.45 uur) gaan vrouwen wandelen in de Middelpolder. Dat is geregeld door de onlangs opgerichte Vrouwencirkel. Twee mensen van IVN vertellen over de vogels die de vrouwen zien en horen.

Deelnemers verzamelen bij Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1. In totaal wandelt de groep ongeveer 1,5 uur.

Koffie drinken

Om 12.00 uur denkt men in Alleman terug te zijn en daar een kopje koffie of thee te drinken. Opgeven via vrouwencirkelav@gmail.com o.v.v. Vogels.  De vrouwencirkel zegt als doel te hebben vrouwen bij elkaar te brengen door elke twee weken een activiteit aan te bieden op wisselende dagen, tijden en locaties. De volgende activiteit in wijkcentrum Westend, waar vrouwen gedichten gaan maken met Amanda ten Cate. Vrouwencirkel Amstelveen wordt mede mogelijk gemaakt door Amstelidee. Op woensdag 6 mei staat een gedichtenworkshop op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.