Er zijn heel veel startende ondernemers in Amstelveen. Dat zou men althans zeggen, toen dinsdag de zoveelste ‘netwerkborrel’ werd geschonken van het programma ZAAI in restaurant Colijn in Bovenkerk. Uiteraard was wethouder Adam Elzakalai van  Economie er, die een toast uitbracht een het ‘enterpreneurship’.

Er waren zestien nationaliteiten aanwezig, vertelde de gemeentelijke projectleider Wendy Masselink. Daarom was ook een vertegenwoordiger van de Indiase Kamer van Koophandel aanwezig.

Netwerken

In Colijn waren trouwens startende ondernemers die programma ZAAI in Aalsmeer volgen aanwezig. En Elzakalai somde andere partners in het Amstelveense programma op, zoals de Rabobank en de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Hij noemde het netwerken voor ondernemers belangrijk. De deelnemers aan ZAAI krijgen ook workshops, bedrijfsbezoeken en al gevestigde ondernemers, kennelijk om hun wijsheid bij te spijkeren. Want ZAAI biedt groeikansen voor starters. ‘Growing connection’, is dan ook een van de slagzinnen. Zaaien, groeien, oogsten is de bedoeling van ZAAI. Masselink vertelde dat het de derde keer is dat ook buitenlandse starters met voertaal Engels een aparte afdeling volgen. Het zou vreemd zijn als dat in Amstelveen, met meer dan 140 nationaliteiten, niet het geval was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.