Op dinsdag 2 april treedt Dick Raat om 15.00 uur (zaal open 14.30) op in het café van Poppodium P60 een het Stadsplein 100a. De toegang is gratis.

“Een optreden van Dick Raat is veel meer dan een goed stuk muziek”, zegt My Generation, die de happening in het café maandelijks organiseert.

Feesten

Volgens My Generation begeeft Raat door zijn enthousiasme zich regelmatig tussen het publiek om dan samen met hen mee te feesten. Hij speelt op gitaar Pop- en Dance-Classics om vervolgens rm een Rock ‘n Roll, Reggae of Disco repertoire. De organisatie, een samenwerking van P60 en zorgorganisatie Amstelring, is vooral gericht op ouderen en de dansvloer raakt in P60 geregeld overvol, zegt zij.

Koor

My Generation gaat over het doorbreken van het stereotiepe beeldvorming rond ouderdom en het bewijzen dat het nooit te laat is om nieuwe avonturen aan te gaan of nieuwe passies te ontdekken, zegt zij. Naast activiteiten, zoals muziekmiddagen is er het Rockkoor ‘My Generation’ en zijn er verschillende bands. Momenteel is My Generation actief in Hoofddorp (Cpunt), Amstelveen (P60) en Haarlem (Het Badhuis)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.